Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acaba lpg enjektörlerinden yapabilirmi çünkü araç ilk çalıştığında ses gelmiyor sonradan başlıyor bu ses sanırım lpg ye geçtikten sonra geliyor sizce??
Bende bir golf 1.4 tsı comf. vardı beyaz almıştık sıfır şanzıman hatalı çıktı sıkıntı yaptı bize arabayı değiştirdik bir kere kıllandık ya yine bir takım sıkıntılar vardı araçta aracın yenısını aldık fümesini aldık iyi dedik aldık kullanıyoruz arada arabayı ben çalıstırıyorum şimdi motor cold start yapıyor çalışırken sesi dizel gibi cold startın sesi o kadarda fazla çıkmıyordu ama nedense arabayı çalıştırdığımızda çok bağırıyordu sonra o değiştirdiğimiz arabadada bir takım hatalar çıktı arada vites sıkışıyordu yokuşta tıkanıyodu çalısırken ses cıkartıyodu bizde sattık ve bundan sonra babam volkswagen fln almam diyor. mutlaka gidin baktırın bizdede aynı ses vardı arac benzınlı olmasına rağmen dizel gibi sesi vardı.
acaba lpg enjektörlerinden yapabilirmi çünkü araç ilk çalıştığında ses gelmiyor sonradan başlıyor bu ses sanırım lpg ye geçtikten sonra geliyor sizce??
eğer biraz da çıtırtı şeklinde geliyorsa LPG enjektörlerinden olabilir zira 0 derecenin altındaki soğuk havalarda LPG enjektörleri 2 sene anca dayanıyor 😱key:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
18 Yıllık Yayın Hayatımıza Son Veriyoruz!
Bunca zaman bizimle olan, destek veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
SeatClubWord.Com Yönetimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.