Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilginç bir ses

SİMON

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
3,402
selam arkadaslar ;

geçen haftasonu aracımla 67km lık yol gıttım otobandan gıttım yol bombostı aracı 120 ye sabıtleyıp 6.vıteste ara vermeden varacagım yere kadar sakınce gıttım varıcagım yere 2 km kala hızımı 50km/h ye kadar ındırım 200 e kadar durmadan yıklendım araca vardıgım zamanda aracı calısır halde 5 dakka rolantıde calısır durumda bıraktım turbo yaglansın vs diye. o aradada ınıp camı siliyordum araca bınıp tam motoru kapatacakken sıssssssssssss dye on kolsoldan bı ses gelıyordu sankı gaz kacagı var gibi... radyoyu kapadım kapıları kapadım havalandırmalardan halen sısssssssssssssss dıye bı ses gelıyordu sonra ne yaptıysam gecmedı 1 gun aradan sonra aracı calıstırdım aynı ses bı 10 dakka devam ettı sonra kendı kendıne gectı bu ne olabılır???

yorumlarınızı okuyorum netımde sorun var baglı gorunmeyebılırım
 
bu sesin daha önce olmadığına eminmisin şemun...kalorifer,klima radyödörü ile ilgisi olması gerekiyor,fakat çok dikkatli dinlemen gerekiyor kolay duyulacak bir ses değil.
 
bu sesin daha önce olmadığına eminmisin şemun...kalorifer,klima radyödörü ile ilgisi olması gerekiyor,fakat çok dikkatli dinlemen gerekiyor kolay duyulacak bir ses değil.

cezmı abı ılk kez dıkkatımı cektı ama aracla pek ılgılenmeyen bırıde aractaydı oda duyuyordu cok muhım bırsey degıl ama sankı bı hortumda gaz kacıyor gibi sısssssssssss dıye ses gelıyordu sımdı gectı ama bırdaha olursa sana gosterebılırım abi:)
 
Büyük ihtimal bahsettiğin ses normal bi ses Şemun. Başka bir Leon Cupra'ya binip aynı sesin gelmediğine bakarsan için daha rahat eder.
 
ses kesin olarak arabadan mı çıkıyodu kardeşim.. :D :D
 
ufak fısıltı sesi ise egsoz manifoltuna baktır contası erimiş ufak yerden hafifçe kaçırıyor olabilir
 
Geri
Üst Alt