Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ben de carsamba sabahi opet telefon uygulamasindan indirimi kontrol ederek istasyona gittim..aynen ben de "Doldur dayi" dedim..sonra bi baktim pompa indirimi yapilmamis..dayiya sordum indirimineden yansitmadiniz diye? Vardiya degisiminde yapacaklarmismis.. depo doldu tabi..odedim ve opeti aradim..durumu anlattim...anca bugun geri donduler..sehven yapilmis bir hatadan dolayi indirimsiz aldigimi soylediler..aradaki farki yakit kartima aktaracaklarmis..demem o ki "Doldur dayi" demeden once pompadaki fiyati kontrol etmekte fayda var..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.