Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza yardım ???

gecmis olsun koray :) gecen fener yolunda gordum seni pols almis ayikliyordu sanirsam dalgindin kornayle gectim yanindan :) hondanin oradaydi
 
Sorun aküymüs beyler akü bitik ne pitigi pert durumda hatta :) onun haricinde hic bir sorunu yok masallah:) yardimlaribiz icn hepinize tskler beyler :)):eek:key:
 
aynı konu başlığı altında devam :) az once eve gıderken allahtan yavas gıdıyordum sol sokaga dönerken dıreksıyon sertleşti araba yine bip bip öttü dıreksıyon sımıdı işareti çıktı kadranda sarı birşey? bu olaylar neye işaret ?
 
hidrolik yağın olabilir koray...direksiyon.vb.
 
sadece üzerinde senin ekranında çıkan işaretin aynısı kaputun altında bir kapağın üzerindede var aç onu eksikse dot 4 hidrolik ekle olmadı servis...
 
dıreksın power dıe bısı var aynı olay arakdasıma olmustu.ama baktırman lazım
 
Geri
Üst Alt