Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza yardım ???

kardesım cok gecmıs olsun ınsallah önemlı bısey yoktur bılgsyara baglanınca sılerler ıns arızayı ama benden sana bı tavsıye eryaya gıdıceksen kardesım benım bu yazdıgım olayı okumadan gıtme derım http://www.seatclubworld.com/showthread.php?6327-Sizce-ne-kadar-samimi-bir-durum-Okuyun-Ltf ;)

bnmde ilk baslarda eryyla sıkıntım olmustu ama gide gele cozuldu olay kardesim erya iyidir dert etme sende bi tatsızlık yasanmıs ama bi daha olmaz ins ;) bidahakinede stickerinle git :)
 
senin akü 6 yıllık mı? maşallah:) arabanın km ne bu arada?
 
Koray umarım tekrarlanmaz bu arada akü arızasında (değişim uyarısı) araçtan 2 uzun dıt sesi geliyor bilgin olsun.Mesela yakıt azaldığında verdiği uyarı gibi ama çift ikaz şeklinde.Son olarak aracı çalıştırırken ışıklar yandığı zaman uyarı geliyor akü sorununda.

xx
 
heyecan yapmış araba.. :)
tekrar yapmazsa sallama bence..
 
şu an abs çalışıyor. dediğim gibi kendi kendine düzeldi. servisten hiçbişey yapılmamasına rağmen. ama tekrar yaparmı bilmiyorum. bir daha yaparsa zaten soluğu ankarada alacam.
 
arkadaşlar aküden yaptığınıda söylemişlerdi. akım az gelmeye başladığında da yaparmış. ben servise gitmeden 72 amperlik akü taktım. belkide o yüzden düzelmiştir. şöyle 3-5 gün takip edecem bakalım. eğer bir daha yapmazsa aküden demektir.
 
Geri
Üst Alt