Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam,
Aracım 2007 model Elegance Ibiza
Malum kış bastırdı ve aynalarımdaki ısıtmaları bir türlü devreye sokamadım. Bu özellik aracımda yok mu yoksa bir sorunla mı karşı karşıyayım?
walla benım aracta orda ıken calısıyo bılıyorum ama zaten bu zaman kadarda bı ıse yaradıgını zannetmıyorum.belkı kendı etrafındakı bı kac su damlasını goturuyodur.🙂
ortadayken belli bi ısının üstünde isteseniz de çalıştıramazsınız zaten..tam dereceyi bilmiyorum ama gayet iyi ayarlamışlar zaten..ben onu klimatronika sıcak üflediğinde anlıyorum aynaların da ısındığını..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.