Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Yan ayna ısıtması

seal

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
52
Arkadaşlar selam,
Aracım 2007 model Elegance Ibiza
Malum kış bastırdı ve aynalarımdaki ısıtmaları bir türlü devreye sokamadım. Bu özellik aracımda yok mu yoksa bir sorunla mı karşı karşıyayım?
 
aynanın ayar yerını ortada bıraktıgın zman devrede olur.eger olmuyosa sıgortasını kontrol et
 
walla benım aracta orda ıken calısıyo bılıyorum ama zaten bu zaman kadarda bı ıse yaradıgını zannetmıyorum.belkı kendı etrafındakı bı kac su damlasını goturuyodur.:)
 
ortadayken belli bi ısının üstünde isteseniz de çalıştıramazsınız zaten..tam dereceyi bilmiyorum ama gayet iyi ayarlamışlar zaten..ben onu klimatronika sıcak üflediğinde anlıyorum aynaların da ısındığını..
 
bence derec3e ıle ılgılı 4 derece oldugunda nasıl dın sesı gelıyo o ses gelınce ve ısı dusunce calısıyo olabılır.
 
4 derece biraz düşük bi derece bence biraz daha yüksek bi sıcaklıktır..
az önce onu tartışıyoduk Erya'da İsmail usta olmadığından muallak kaldı..
 
aynaların ayar dügmesi ortada olunca calısıyor yagmurlu havalarda ortada bulundurmanı tavsıye ederım yoksa gereksız yere calısmıs olur.çok guzel bır özellık aynalarda yagmur damlası bırakmıyor.
 
Elegance larda ısıtmalı ayna özelliği var mı..?
 
ben arka cam rezisatansına bağlı diye biliyorum
 
Geri
Üst Alt