Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanayiden arkadasa fiyat sorum 70 lira diolar .Önceki sahibide bobin değiştirdim 300 e servisdedemişti diye hatırladım bu kadar fiyat farkı oluru arkadaslar?
Bir de 20 km yapar mı bu araba???
bora efem otomotıvle görus onlar gerklı yardımı ve bılgıyı söylerler sana... benım arabanında motor arıza ısıgı yanmıstı bogaz kelebegı ve egr valfı temızlendı sıkıntı gitti..
Sanayiden arkadasa fiyat sorum 70 lira diolar .Önceki sahibide bobin değiştirdim 300 e servisdedemişti diye hatırladım bu kadar fiyat farkı oluru arkadaslar?
Bir de 20 km yapar mı bu araba???
bende anlayamadım neden oldugunu ama cok sık oluyo bu arabalarda .ben araı yeni aldım almada 1 hafta onede arızalanmıs.Uzun yolda olsa kalırız walla yolda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.