Ibıza için karter koruma almak isteyenler varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ULU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ULU

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar;

Seat ibiza 6j araçlarımız için karter koruma sacı alacağız, ne kadar fazla olursa alım fiyatta o kadar düşecektir, aracına almak isteyen varsa buraya yazarsa adet belirleyeyim, şuan fiyatı olarak 90 TL'dir ama alım rakamlarını yükseltirsek 75-80 tl civarlarına çekebiliriz veyahut daha uyguna temin edebilecek arkadaşım varsa yardımcı olsun lütfen.

teşekkürler.

Karter Koruma Sacı Alacaklar

1- @Gogo
2- @seckin2001
3- @dadaş34
4- @ULU

Karter Muhafaza Sacı - Volkswagen - Polo Hb Yeni Model - Volkswagen Merttuğ Otomotiv | volkswagen yedek parça, volkswagen yedek parça ankara, audi yedek parça

https://merttugoto.com/urunler/4583/karter-muhafaza-saci-volkswagen-polo-hb-yeni-model

https://merttugoto.com/urunler/4583/karter-muhafaza-saci-volkswagen-polo-hb-yeni-model

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Gogo
Arkadaşlar;

Seat ibiza 6j araçlarımız için karter koruma sacı alacağız, ne kadar fazla olursa alım fiyatta o kadar düşecektir, aracına almak isteyen varsa buraya yazarsa adet belirleyeyim, şuan fiyatı olarak 90 TL'dir ama alım rakamlarını yükseltirsek 75-80 tl civarlarına çekebiliriz veyahut daha uyguna temin edebilecek arkadaşım varsa yardımcı olsun lütfen.

teşekkürler.

Karter Koruma Sacı Alacaklar

1- @Gogo
2- @seckin2001
3- @dadaş34
4- @ULU

Karter Muhafaza Sacı - Volkswagen - Polo Hb Yeni Model - Volkswagen Merttuğ Otomotiv | volkswagen yedek parça, volkswagen yedek parça ankara, audi yedek parça
cordoba içinde varsa bende varım 🙂 plastik koruyucunun üstündeki zımpırtılar yalıtım kureleri pert oldu 😀 yan sanayi kabul etmem 🙂 parça kodunu paylaşırsan bi bakayım kaç paramış bir tane vosvos bayyisi var raf ömrü bitmiş parçaları yuzde 70 iskontoyla veriyor ... 😀

@kirlisakal abi teneke meneke plastikten iyidir ama 🙂 avek oto mesaj attım ben orjial varmı diye arabanın dinamiğini bozuyor diye getirmiyoruz yazmışlar 🙂

@kirlisakal abi teneke meneke plastikten iyidir ama 🙂 avek oto mesaj attım ben orjial varmı diye arabanın dinamiğini bozuyor diye getirmiyoruz yazmışlar 🙂
plastic mi bozuyomuş 😀 valla teneke meneke benım kartel muhafazası yalıtım vazıfesi de görüyor içinde küreler var.iice laşka oldu değiştircem de vaktim yok bakalım.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt