mustafakeskin
Kayıtlı Üye

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Garantiniz varsa servise gosterin bence
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
tşk ederim öneri içinMerhabalar öncelikle geçmiş olsun
Şahsi fikrim oranın kaplanmasından yanadır kaplatın ayni sekilde hem gözünüze çarpmaz hemde guzel gözükür daha da makul fiyata hallolur
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam kim dediyse saçmalamış. O parçayı kimileri alcantara kaplatıyor. Kaplayan adam napıyor peki? Serviste de çok boş adam var. Yedek parça bölümüne gidip tarif edin birlikte şemadan parçaya bakın ve fiyatını versinler. Oldu ki fazla söylediler ya alkantara kaplatın yada ''Soft kaplama'' firmasında restore ettirebilirsiniz.Cuma günü servise gittim. Fotoğrafını çekip Doğuşa yolladıklarını söylediler. Pazartesi döneceğiz dediler pazartesi dönmediler, neyse ben aradım kullacı hatası dediler. Peki parça elinizde mevcutmu yada getirebilir misiniz dedim. Tırnaklı çıkabilen parça için direksiyonun tamamının değişmesi lazım onunda fiyatı 3500 tl dediler. Şaka gibi gerçekten tşk edip kapattım. Ne kadar da kabul etmeseler de tamamen kronik bir sorun bence. En ufak tırnağınızla müdahalede kalkabilecek kalitesizlikte olmuş o bölge. Karbon görünümlü kaplama veya "seat34" arkadaşın tavsiyesine uyarak soft boya düşünüyorum. sizce hangisi iyi olur.
Hocam kim dediyse saçmalamış. O parçayı kimileri alcantara kaplatıyor. Kaplayan adam napıyor peki? Serviste de çok boş adam var. Yedek parça bölümüne gidip tarif edin birlikte şemadan parçaya bakın ve fiyatını versinler. Oldu ki fazla söylediler ya alkantara kaplatın yada ''Soft kaplama'' firmasında restore ettirebilirsiniz.