şimdi nasıl yardımcı olurum onu düşünüyorum da...Burda ne sanayi var ne usta var doğuda askeri personelim.2011 MODEL ibiza olan sigorta kutusunun resmini cekip gönderse yeter benim için sigortalarında yerini karıştırdık hocam
ön motor kaput içersinde akü üzerinde kenarlarında da sigortalar mevcut onlarıda kontrol edin...dediğim gibi voltmetre ölçü aleti edinmediğiniz muddetce bulmanız zorlaşacak...Burda ne sanayi var ne usta var doğuda askeri personelim.2011 MODEL ibiza olan sigorta kutusunun resmini cekip gönderse yeter benim için sigortalarında yerini karıştırdık hocam
çözmeye çalışıyoruz cafer usta...sigorta amperine göredir...ibiza copa sı olan arkadaşımız yok.diğer 6j kasa ibizadan fotograf cekip paylaşacam sizinle...tahmınım aynıdır...az bekleyin oldu muÖnce silecek bozulmuştu onun sigortasını arkadaş bi şekilde sigortaları karıştırarak yaptı düzeldi derken bu defada korna ve ön Sağ cam çalişmiyor benim tahminim sigortaları yanliş yere taktık o yüzden sigorta resmi lazım
usta bumudurÖnce silecek bozulmuştu onun sigortasını arkadaş bi şekilde sigortaları karıştırarak yaptı düzeldi derken bu defada korna ve ön Sağ cam çalişmiyor benim tahminim sigortaları yanliş yere taktık o yüzden sigorta resmi lazım
[doublepost=1453122938,1453122797][/doublepost]Saol allahrazı olsun
bide bu var... bumudur 🙂 senın kasadaki arkadaşlardan fotograf istedim aldım 🙂Önce silecek bozulmuştu onun sigortasını arkadaş bi şekilde sigortaları karıştırarak yaptı düzeldi derken bu defada korna ve ön Sağ cam çalişmiyor benim tahminim sigortaları yanliş yere taktık o yüzden sigorta resmi lazım
[doublepost=1453122938,1453122797][/doublepost]Saol allahrazı olsun