Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ara sorun hep..şimdide arka lambalar su aldı🙂 gecen söktürdüm cam presle yapıştırılmış.tamirci şurdan delip suyu atalım dio🙂 var mı tamirciden daha iyi bir görüşü olan.yardımlarınızı bekliyorum.saygılar
bu mevzuyu bende epeyce araştırdım, farcı altan diye bir usta varmış bu işin piriymiş onu da aradım 🙂 bizim ibiza stoplarına çözüm yenisini almak eyvah eyvah :S
cikart kompresor ile hava tut icine 1 gun beklet gecer ne far delmesi ya balatazar tamirciye bak sonrada yan taraflarini oldugu gibi silikon la don we tak sorun olmaz bir daha duzgun silikon cekersen eger fara delik fln acarsan bir daha adam olmaz o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.