sahinnatakan
Kayıtlı Üye
selamun aleyküm arkadaşlar 2011 model ibizam var . ses sistemi aldım. ama aküden içeriye nerden + kablosunu taşıyacagım 2 gündür bulamadım
Aleyküm selam, sol ön kapının menteşe tarafında yuvarlak siyah plastik kapak var, oradan kabloyu girebilirsinizselamun aleyküm arkadaşlar 2011 model ibizam var . ses sistemi aldım. ama aküden içeriye nerden + kablosunu taşıyacagım 2 gündür bulamadım
acaba rica etsem resim atma şansınız varmı . burdan atamazsanız mesengerdanda atabilirsiniz. Atakan ŞahinAleyküm selam, sol ön kapının menteşe tarafında yuvarlak siyah plastik kapak var, oradan kabloyu girebilirsiniz
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birde girince nerden cıkıcak kabloAleyküm selam, sol ön kapının menteşe tarafında yuvarlak siyah plastik kapak var, oradan kabloyu girebilirsiniz
Fotoğraftaki yerden giriş yaparsınız, iç kısımda da kaputun kaldırma kolunun arkasına denk geliyor...birde girince nerden cıkıcak kabloAleyküm selam, sol ön kapının menteşe tarafında yuvarlak siyah plastik kapak var, oradan kabloyu girebilirsiniz
Bu kısımda sıkıntı yok anladım peki aküden nasıl içeri giricem o önemliFotoğraftaki yerden giriş yaparsınız, iç kısımda da kaputun kaldırma kolunun arkasına denk geliyor...![]()
Aküden çıkıp sol camurluk icinden davlumbazın üstünden götüreceksin..Bu kısımda sıkıntı yok anladım peki aküden nasıl içeri giricem o önemliFotoğraftaki yerden giriş yaparsınız, iç kısımda da kaputun kaldırma kolunun arkasına denk geliyor...![]()
Cok teşekkür ederim baya aydınlandım birde son olarak o camurlugun ordan bir resim atarsanız cok güzel olur hem benim açımdan. Hemde fotomda inceleyecek aekadaşlar açısındanAküden çıkıp sol camurluk icinden davlumbazın üstünden götüreceksin..
Rica ederim, o bölge kapalı olduğundan fotoğraflayamiyorum... Siz montaj esnasında fotoğraflayip paylasirsiniz, davlumbazin kısmen sökülmesi gerekiyor...Cok teşekkür ederim baya aydınlandım birde son olarak o camurlugun ordan bir resim atarsanız cok güzel olur hem benim açımdan. Hemde fotomda inceleyecek aekadaşlar açısındanAküden çıkıp sol camurluk icinden davlumbazın üstünden götüreceksin..