Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza 6k facelift ön/arka tampon ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnurGungor

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ocak 2010
Mesajlar
471
Yaş
36
merhabalar değerli forum arkadaşlarım ... arabam 93 model ibiza 1.8 glxi ... ön ve arka tampon açısından arabam biraz değişiklik istiyo ... arabama uyacak olan ; cordoba ön tampon,ibiza ön tampon veya polo classicte ve polo da bulunan ön tamponlardan bi tanesini aramaktayım ! ... araka tampon ise ibiza 6k facelift modelinin arka tamponunu arıyorum ... bildiğiniz çıkmcı var mıdır ? yada elinizde bunlardan herhangi bir tanesi var ise lütfen esirgemeyin :) arabam kırmızı dır ; renk uyuşursa daha iyi olur :)

saygılar ve sevgiler ...

ayrıca ; kandiliniz mübarek olsun :)
 
onur bostancı sanayii bu iş için ideal...ayrıca servislerede sorabilirsin erya da bulursan bana haber ver fiatında indirim yaptırırız...sana birde pm den tel yazıyorum orayıda bi ara
 
cezmi abi , bostancıya bakmadım da , ümraniye sanayi sitesinde , auto2000'e gittim , ön tamponu polo classic olarak vercek spoileri de verio orta ızgara filan , arka tamponuda vericek ..iki tamponda boyasız şekilde 250 tl ye bıraktı ! ... araştırmadan almak ıstamıyorum :)
 
Serviste, Cupra tamponların fiyatını sormuştum bir keresinde. Hatırladığım kadarıyla ucuzdu. Servis dışında bulunması zor parçalar. Bence servisten bi fiyat almanız iyi olacaktır.
 
auto 2000 den 250 tl gibi bi fiyat aldım ... ön ve arka tampon için , ön tamponun (sis farları) hariç butun ızgaralarını vericekler...ama boyatması ne tutacak o muallak ... sormadım daha korkuma :D
 
ön arka olarak fiyat güzelmiş bence..
velakin 2'sinin boyanması nerdeyse tamponlar kadar olabilir tabii.. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt