Merhabalar 2018 ibiza fr kullanıyorum malum ön motordan dolayi cok yüksek. 17 jant mevcut aracimda daha önceden araç alçaltma yapan oldu mu spor yay coil vs. Yardimci olabilir misiniz?
Merhabalar 2018 ibiza fr kullanıyorum malum ön motordan dolayi cok yüksek. 17 jant mevcut aracimda daha önceden araç alçaltma yapan oldu mu spor yay coil vs. Yardimci olabilir misiniz?
eibach pro kit 30 mm
Bende benim araca yaptırmayı düşünüyorum ama soğuk pres mi spor yay mi coilover mi kararsizim başarani çok ovuyorlar bu konuda izlenimleriniz aşırı basık olmasını değil de tatminkar olmasını istiyorum ne çok basık ne çok leylek yani ne onerirsin kral gerçi sende Leon var bende Ibiza ama1 ay olmadı yapılalı, konfordan kayıp yok.
Bende benim araca yaptırmayı düşünüyorum ama soğuk pres mi spor yay mi coilover mi kararsizim başarani çok ovuyorlar bu konuda izlenimleriniz aşırı basık olmasını değil de tatminkar olmasını istiyorum ne çok basık ne çok leylek yani ne onerirsin kral gerçi sende Leon var bende Ibiza ama![]()
Hay gözümün yayını resmi büyütmedim ufak resimden Leon gibi duruyordu, çok mukmmel duruyor bu arada Allah kaza bela vermesin nazardan korusun inşallah, tekerine taş değmesinLeonlar kadar kaba duruyor mu dostum bu araç ibiza fr bu![]()