S
swotr
Guest
Arkadaşlar bu haftaki AutoShow da güzel bir -Ibiza 1.2lt TSI DSG- incelemesi var: Ben sadece sonuç kısmını paylaşayım.. Bu aracı merak edenler, hatta sahip olanlar bile alsınlar dergiyi, ne kadar güzel bir aracç olduğunu dergide detaylı okusunlar
SONUÇ:
Seat Ibiza çok şık görünen bir kıyafete sahip. İspanyol ateşini yollara yansıtmayı başaran Seat, başarılı tasarımları ile ön plana çıkan bir marka olmaya bşaladı. Dinamik ve son derece sportif görünen Ibiza, boyundan daha büyük işler yapan 1.2lt 105HP lik benzinli ünite ve 7 ileri oranlı DSG şanzımanı ile dinamik görünümüne uyan bir performans sergiliyor. Yaşam alanı konusunda da dinamik tasarımı ile göz dolduran Ibiza, gerçekten iddialı bir başlangıç fiyatına sahip.
ARTILAR
+ Tasarım
+ Çekicilik
+ Başlangıç fiyatı
+ Motor
+ Şanzıman
+ Tüketim
+ Sürüş keyfi
+ Direksiyon sistemi
EKSİLER
- Bazı sert malzemeler
- Klima ve müzik sistemi kumandaları
- Göze çarpan işçilik detaylları
- Arka yaşam alanı
TEST VERİLERİ
0-100km/s 9.6sn
Tüketim 6.2lt
Menzil 725km (depo: 45lt)

SONUÇ:
Seat Ibiza çok şık görünen bir kıyafete sahip. İspanyol ateşini yollara yansıtmayı başaran Seat, başarılı tasarımları ile ön plana çıkan bir marka olmaya bşaladı. Dinamik ve son derece sportif görünen Ibiza, boyundan daha büyük işler yapan 1.2lt 105HP lik benzinli ünite ve 7 ileri oranlı DSG şanzımanı ile dinamik görünümüne uyan bir performans sergiliyor. Yaşam alanı konusunda da dinamik tasarımı ile göz dolduran Ibiza, gerçekten iddialı bir başlangıç fiyatına sahip.
ARTILAR
+ Tasarım
+ Çekicilik
+ Başlangıç fiyatı
+ Motor
+ Şanzıman
+ Tüketim
+ Sürüş keyfi
+ Direksiyon sistemi
EKSİLER
- Bazı sert malzemeler
- Klima ve müzik sistemi kumandaları