Herkese merhabalar, siteye yeni kayıt oldum umarım uzun süre takip eder, bildiklerimi aktarır bilemediklerimi sorarım 🙂
2021 yılında 2016 model 1.2 tsi style paket velvet edition bir araç satın aldım.
Yağ filtre buji vb. bakımlarını alır almaz yaptırdım.Öncesi ne zaman yapıldı bilmiyorum.
Arabam şuan 100bine yaklaşıyor sanırım ağır bakımı 90 bin yada 100 bin km imiş.
Şuan araçtan hiç bir şikayetim yok fakat uzun süre binmeyi düşündüğüm için kafam rahat olsun istiyorum;
1. Değiştirmem gereken parçalar neler ? (Triger seti pompa v kayış vb. ön arka fren balataları)
2. Hangi marka parçalar almam gerek ? (Benim duyduğum Vwag ve İna var )
3. Neredeyse tümüne yakın satın alabileceğim bir internet sitesi veya İzmir içi alabileceğim bir yer var mıdır?
4. İzmir içi güvenilir usta var mı bildiğiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar!
2021 yılında 2016 model 1.2 tsi style paket velvet edition bir araç satın aldım.
Yağ filtre buji vb. bakımlarını alır almaz yaptırdım.Öncesi ne zaman yapıldı bilmiyorum.
Arabam şuan 100bine yaklaşıyor sanırım ağır bakımı 90 bin yada 100 bin km imiş.
Şuan araçtan hiç bir şikayetim yok fakat uzun süre binmeyi düşündüğüm için kafam rahat olsun istiyorum;
1. Değiştirmem gereken parçalar neler ? (Triger seti pompa v kayış vb. ön arka fren balataları)
2. Hangi marka parçalar almam gerek ? (Benim duyduğum Vwag ve İna var )
3. Neredeyse tümüne yakın satın alabileceğim bir internet sitesi veya İzmir içi alabileceğim bir yer var mıdır?
4. İzmir içi güvenilir usta var mı bildiğiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar!