Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

!!!işte yeni tamponum!!!

Şeker Adam

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
4,434
bügün sabah 8 den saat 12:30 a kadar uzun arayıslarımız sonucu 4 adet tampondan en temızını bulana kadar arda ıle canımız cıktı.butun hurdacıları tek tek gezdım.en temız tamponu kaptım.uzun pazarlıklar sonucunda 150 tl ye tampon ve orta petegı aldım.bı taneda ha var tampondan almak ısteyen arakdaslara duyururlur.fıyatı 250 tl ıstıyo satan adam.benım aldıgım tamponun ıc kısımda hafıf kırık vardı ama aldıgım yer yaptırmıs. yapılmıs 250 tl olan ıse ıc ksmında hıc bı kırık falan yok.mehmet abı saolsun bana sıs peteklerını de yolluyo allah razı olsun.sadece boyatma ve takma ıslemı kalıyo.onuda artık bı boyacı bulup halletcez bakalım cok yakında fotoların devamı gelıcek....:D
07012010828.jpg

07012010829.jpg
:D
bıtmısı bunun aynısı olucak lıp ve su kucuk bal peteklerıde sıparıs verdım.bu tamponun aynısı olarak gerı donucem.
1611002ibiza6l11.jpg
 
hayırlı olsun ogun valla yenı kasa olunca cok guzel bulunyo,omere cupra tampon aradık sanayının altını ustunu getırdık yınede cıkma bulamamıstık :)
 
herkeze tsk.can valla ankarada ınanılmaz bır leon tamponu var ıbızayı ınanılmaz zor buldum.leonda da stylance tamponu cok fazla yıgılı 100 tl ye verıyolar.
 
Geri
Üst Alt