Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Işıklarda Beklerken Titreme

tansuozdogan

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eki 2018
Mesajlar
40
Yaş
32
Öncelikle herkese merhabalar.
Aracımı Ekim ayında 2. el olarak aldım garantisi devam etmekte. Benden önce rolantideki titremeden dolayı aracımın volantı serviste değiştirilmiş ve sorun çözülmüş. Şuan ki mevcut durumda motor ısınmış haldeyken aracımla start stop kapalıyken ışıklarda beklerken (dip fren pedalına basıyorum) ilk 10-15 sn sorun yok sonrasında fren pedalında daha şiddetli olmak kaydıyla araçta bir titreme yapıyor. Bu arada devir saatinde hiç oynama olmuyor ve sabit 650 devirde çalışıyor. Bunun üzerine Çankaya doğuş otodan randevu aldım. Ustayla birlikte yola çıktık oda farketti durumu ve şöyle bir açıklamada bulundu;
'' Bu sorunla özellikle 1.0tsi ve 1.2tsi ibizalarda ve act olan leonlarda karşılaştık ve dava açanlar bile oldu. Tsi 'ın genel yakıt tüketimini minimumda tutmaya çalıştığından dolayı bu olay oluyor. Bu bir sorun değil. Aracınızda bir volant problemi olsaydı kalkışta da bir titreme veya silkeleme yapardı.Ancak sizin aracınızda böyle bir sorun yok.'' dedi. Ayrıca el freni çekip vitesi ''P'' konumuna alıp bakın titreme devam ediyor. Şuan şanzımandan yükü aldım ve bu durum kesinlikle volant problemi değil dedi.
Bu gibi durumla karşılaşan birileri var mı? Yani sanki usta beni geçiştirmeye çalıştı gibi düşünmekteyim işin açığı. Gerçekten 1.2tsi motorların genel yapısında olan bir durum mu bu? Bir kaç yerde buji başlıklarını iyi oturtmadıklarından dolayı bu tarz titremelerin olduğunu okumuştum. Bu durumu da söyledim ustanın kendisine. Hata ekranı gelirdi dedi. Gerçektende şuan için bir hata ekranı gözükmemekte. Aracım 1.2tsi dsg 2016 model Leon.
 
Böyle bir sorunla karşılaşan yok mu ?


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt