muratcantona
Kayıtlı Üye

bu rampayı çok sevdin sen Murat 🙂 akşam vakti ne keyifle bira içilir orda mis gibi deniz kokusu offfff
ahahah abı evet 😀 zaten arada gıderız ole arkadaslarla ıcmeye guzel oluyor 😀
bu rampayı çok sevdin sen Murat 🙂 akşam vakti ne keyifle bira içilir orda mis gibi deniz kokusu offfff
amanın emre, deniz kokusu ve kum deyince evet aklıma gelen ilk yerlerdendir. umarım karşılaşırız orada.
Geçen bi ara trafikte makaslarla oynadığım civice benziyo,o olmasın..😀 😀
Resimler güzel,teşekkürler...
güzel resimler muratcan eline saglık. Benim de o kadar iyi değildir ama bu işlerde en çok kadraj önemli galiba. O da bol resim çektikçe ve çekilmiş resimlere baktıkça olacak bir iş.
---------- Post added at 00:01 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
Bir de nasıl bir makinayla çektin bilmiyorum ama resimler biraz karanlık gibi. Daha uzun pozlama süresi seçseydin veya elde çektiysen diyaframı daha çok açsaydın daha iyi olurdu kanımca.
---------- Post added at 00:02 ---------- Previous post was at 00:01 ----------
bir de şahsi fikrim mck yazılarını tek tarafa koymaya çalış hep. Mesela sağ alt tarafa vs. Resmin ortasında olmamış yani =)
valla cok begendim bide ben becerebilsem cekmeyi.. arabada maaşallah bundan sonraki şansı hondaya vericem nasipse 🙂
gayet güzel fotoğraflar ancak karartırken bazı ayrıntıları görünmez yapmışsın kontrast fazla kaçmış sanki, belki de monitör ayarlarından dolayı senin gördüğünle bizim gördüğümüz uyuşmuyor.