Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hollanda Polisi Üniversiteyi Çıldırttı

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
381255-2191.jpg


Üniversitenin sözcüsü Simon Vink, polisin esrar üretileceğini sandığı gerekçesiyle imha ettiği ve 2 yıl önce başlattıkları deneysel hintkeneviri projesinin son aşamada bulunduğunu belirterek, deneysel hintkeneviri projesinin tekstil ve kağıt sanayiinde kullanılmak üzere başlatıldığını, özellikle otomotiv sanayiinde plastiğin yerini alabileceğini söyledi.

Muhtemelen büyük maddi kayba uğradıklarını ve bunu belirleyeceklerini belirten Vink, polisle durumu görüşeceklerini kaydetti.

Polis, dün yaptığı açıklamada, ülkenin orta kesimlerindeki Lelystad yakınlarında 2 bin metrekarelik bir alanda 47 bin adet hintkeneviri bitkisi ortaya çıkarıldığını ve piyasa değerinin 4.4 milyon Avro olarak tahmin edildiğini bildirmişti.

Üniversitenin açıklamasına göre, bu bitkileri esrar üretiminde kullanmak olanaksız.

Hollanda, 1976'da ruhsatlı kahvehanelerde satılan 5 gramdan az esrar tüketimini ve bulundurmayı suç olmaktan çıkarmış, kişisel kullanım için kişi başına 5 bitkiyle sınırlı hintkeneviri ekimine de izin vermişti.

AA
 
bu hollanda nasıl bı ulke:D
 
Özgürlükler ülkesi demek geliyo içimden :)
 
Bizde izin verseler 5 saksıya kadar milet içmese bile satmak için yetiştirir her evde 5 saksı kenevir olur kesin :D
 
valla hayranım bu ülkeye..
 
Zaten planım var oraya gitmeye ama 2 gece 3 günlük tur ile :)
 
Hollanda'ya da bi org. yapalım.. :D :D
 
Geri
Üst Alt