Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hiç Arabanızı Kendiniz tamir ettinizmi?

ben söküp takmıyorum ama alp o işi yapsın diye adam bulunduruyorum şantyede ama işini ben kontrol ediyorum yoksa çok güzel kazıklarlar adamı.
 
çok basit bir örnek vereyim. bir süre kuzenle bu işleri aksattık. aylık tamir gideri 15 bin lirayı bulmaya başladı sonra biraz üzerine düştük 3 4 bn lirada kaldı :)
farkı düşün.
 
Bakımını kendım yapıodum,gaz kelebegı temızleme falan flan kendım yapıodum,bunun dısında arkadasımın 1.8t sınde bayagı b sokup takma deneyımım vardır,tamponundan basınc borularına kadar:)
 
park sensörlerini tamir ettim oda sadece yerinden çıktı tamponun arka kısmındaki plastiği söküp yerine taktık o kadar :D
 
evet ama bir tek benim hava filtresini vidalarından söküp kutusundan çıkartıp temizleyip tekrar yerine takıyorum vay be çok kabiliyetliymişim :)
 
Geri
Üst Alt