Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bizim fr larda mazot filtresi yokmuş ... ben sok tabi ayrıca erya da bakim yaptırdığım usta 25 yıllık deneyimine bakarak bana dediği kişiye göre değişir onun üstüne bunu bunun üstüne o mazotu koy fark etmiyor anlaşılan bu zamana kadar petrol ofisinden alıyorum shell den de almayı planlıyorum.. saygılar..
Arkadaşlar shell benzin teknolojisinde top seviyede bir firma ama dizelde değil. Adamların işi değil. Nasıl ki mercedes düşük hacimli dizel motor yapmıyor işim değil diye sistem aynı hepsinin bir uzmanlık alanı var. BP yıllardır dizel üzeline arge yapan bir firma. Bu nedenle shell i dizelde tavsiye edemem.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.