hangı yayyyy yardım

bratt_pitt43

Kayıtlı Üye
arkadaslar aaracım profıl fotomda gorunn arac 225*40*18 jantlarım ve 5 lık yaylarım var ben sımdı yaylarımı 3,5 yapğsam goruntude degısıklık olur mu sızce bana artısı ne olurr saygılar sevgıler

arkadaslar aaracım profıl fotomda gorunn arac 225*40*18 jantlarım ve 5 lık yaylarım var ben sımdı yaylarımı 3,5 yapğsam goruntude degısıklık olur mu sızce bana artısı ne olurr saygılar sevgıler
5 ten memnun degılmısınızde 3.5 a gecmek ıstenıdınız?Herhalde altını vurma problemı yasıyorsunuz.Goruntu anlamında ıster ıstemez 1 2 parmak daha yukselır araba.Katkı bakımındanda 5 lık yayın yol tutusu 3.5 a gore daha ıyıdır yane bıraz daha tutusunuz azalır.Tek avantajınız altını bıraz daha zor vurursunuz okadar

bı denemekte fayda var dıcem ama malıyetlı bı ıs eger goruntu kybı olmayacaksa alıp taakıcam

5 lerden memnuyıtsız olmam araca arkadalrla soyle 4 kısı bıelım dedık mı sıkıntı yasıyoruz ayrıca altını surtme gıbı tehlıke aracı cok dıkkatlı kullanurım ama yınede korkuyor ınsan bırde 18 jant ve 5 lık yayla arac cabuk dokulur gbı safsatalarla korkutuldum sanırım

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt