Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün park lambası almak için gittim. birden kendimi bir bidon yağ alırken buldum. Daha önce castrol kullanmıştım. son olarak Elf konulmuştu. Elf 10\40 olmasına rağmen 8 bin km de 1 lt eksiltti. ve yağ boşalırken siyah hafiften kahverengiydi. Castol alırken magnetic vardı. ve GTX vardı. GTX ALDIM. NETTEN ŞİMDİ BKTIM. http://www.castrol.com/tr_tr/turkey/products/car/engine-oils/castrol-gtx.html
60 KM kadar şehir içi ve dışı aracı denedim. inanamadım. Ciddi söylüyorum. Elf hemen özelliğini kaybediyor. araç okadar sessiz ki bi an dedim acaba psikolojik mi diye. arkadaş bindi. senin araç ne kadar sessizmiş deyince bi ayrı gaza geldim.
Fark ettiklerim.
* Sessiz çalışma ( Hatta arkadaşı beklerken araç çalışır vziyette beklemişim valla. o derece)
* Rolantide çalışırken direksiyona gelen hafif titreşimler yok oldu.
* Hızlanırken zorlanma oluyordu o gitti.
* Yüksek hıza çıktığımda zorlanmayı hissediyordum. Titreme vardı. gitti.
Bundan sonra castrol...
casrtolden şaşmayın ,elf totalden uzak durun , daha önce 230 bin km deki toyotamdan biliyorum elf ti yağı 10000 km de 1 kilodan fazla yakmıştı yağ ,castrolde ise aynı şartlarda sacede 1 su bardağı kadar eksiltmişti ..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.