hangi aracı hangi araçla denediniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİMON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İbiza cupra - ibiza cupra denedik biri 10 bin km deydi biri 1200 km deydi ikisi tamamen eşit gitti 😀

89 model cheroke 4.0 ile 320yi fena tokatlamistim zamaninda 🙂
mustang GT ile modifiyeli bi GT ile kalkis yaptim; aracta neler vardi ekstra bilmiyorum ama 100 mile kadar 2-3 boy yedim. uzerine sesi de cabasi..

ibizamla 90hplik focus ile kalkis yaptik 120ye kadar; arka kapisinin hizasindan hic ayrilmadim.

Çok sevdiğim 2005 Toyota Corolla 1.6 Sol arabamla , 2006 Renault 1.5 DCİ Megane ı denemiştik..Corollamla Megane nin tozunu attırmıştım.. 😱 O gün Megane arabaların çok hantal arabalar olduğunu düşünmüştüm.Megane lerle işim olmaz demiştim.. 🙂 Ama kadere bak 2 sene sonra Megane 1.5 DCİ Privilege araba bana nasip oldu. 😀

geçen c.tesi e46 kasa 330ci ile cadde de roll yapmıştuk uzun süre öndendeydim ama bi yere kadar dayanabildim 🙂

bal rengi pro ceed ile yürümüştüm o beni fena çarpmıştı 😀

az kalsin unutuyordum;
cipli 520d ile bocanegra denedik.

160 a kadar bocanegra daha iyi; bir boya yakin aciyor ama 170ten sonra 520d sahlaniyor..

bi 10 sene önce bu soruya "corsa gsi-xxxx" ve "astra gsi-xxxx" diye 100lerce cevap yazabilirdim..ama hem yaşımın bu tip şeyler için fazla büyük olması,hem de atlatılan kazalar,görülen kazalar,ölen insanlar gibi etkenlerden sebep, sadece şunu yazabilirim:"artık çok gerekli değilse,makas bile atmıyorum" 🙂

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt