Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
H1 H3 H8 9005/HB3 9006/HB4 18 SMD LED Foglight Bulbs
sorduruyorum dayım xenon işleri yapıyo bursada videoyu onada gösterdim bikaç yere sordu konyadan bayramdan sonra getirtecek ama aynı bunlardan mı bi görmek lazım duruma göre bilgilendiririm elimden şimdilik bu geliyo 🙂
Aydınlatması çok zayıf rodi arkadasımızda var ben takmış bir ara çok getirttik pek ise yaramadı sadecelos bir ışık veriyor onun aracindada sonra gunduz fari olarak kullanmıştık ucuz bir ürün fiyat olarak isteyene yardımcı olurum dediğim gibi beklentiniz çok yüksek olmamalı arkadaslar 🙁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.