Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

hırsız..

18891945

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
784
herkese selam..sabah işe gitmek üzere evden çıktım,arabanın başına geldim,sürpriz.. adamın biri sağ camı kırmış,içeri girmiş,teybi almış,konsolu kırmış,heryeri tornavida izi yapmış,gitmiş..otoparkın içindeki arabaya yapmadığını bırakmamış..sabah sabah karakola gittim,zabıt tutuldu,ordan eryaya gittim..kaskom yapı kredi sigorta idi,erya da anlaşmalıymış..hasan beyle konu üzerine bir istişare yaptık..bıraktım aracı,geldim şirkete.. Allah hepimizi bu hırsızlardan korusun,iş üzerindeyken onlarla karşılaşmayı nasip etmesin..
 
büyük gecmiş olsun en buyuk korkumdur....
 
çok geçmişolsun harun allah bu hırsızların topunun kökünü kurutsun allahsızlar
 
geçmiş olsun birde teyp hırsızlıgı azaldı diyordu geçen sigorta acentasıyla görüşürken :S
 
herkese teşekkürler,Allah kimsenin başına vermesin..maddiyat bi derece de,sinirden ömrümden 5 sene yemişimdir..

cok geçmış olsun .... arac otoparktamıydı??

ona ayrı bir deli oldum zaten..araç otoparktaydı,20-25 arabayla beraber apartmanın otoparkında..nasıl bir cesarettir ya o kadar aracın olduğu otoparka girip,alarm olmasına rağmen,bu işleri yapmak..ben duymadım alarm sesini,ama elbet bir duyan olabilirdi..
 
Geri
Üst Alt