Gostergeden gelen ses

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgunay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgunay

Kayıtlı Üye
arkadaslar gostergeden gelen ses icin bakim esnasinda yaptiklarini soylediler. Fakat ses hala devam ediyor bazi forumlarda silikon fitil degisimi , araya kagit sikistirmak 🙂 gibi cozum onerilerinde bulunmuslar. Fakat bu isi profesyonel olarak yapicak bir usta var midir Ankara' da onereceginiz. Mass otomotiv arastirmalarima gore bu tip sorunlari cozuyormus.

arkadaslar gostergeden gelen ses icin bakim esnasinda yaptiklarini soylediler. Fakat ses hala devam ediyor bazi forumlarda silikon fitil degisimi , araya kagit sikistirmak 🙂 gibi cozum onerilerinde bulunmuslar. Fakat bu isi profesyonel olarak yapicak bir usta var midir Ankara' da onereceginiz. Mass otomotiv arastirmalarima gore bu tip sorunlari cozuyormus.
kendınde yapabilirsiniz eliniz yatkınsa...cift taraflı 20 kg ceken bant kullanın ...pimapen mı bu silikon sıkıcan 🙂

Hocam nasil uygulayacagim hakkinda hic bir fikrim yok 🙂 yanlis bir seyde yapmak istemiyorum.

Valla benimde hic bir fikrim yok yani cunku nasil bir ses bakmak lazim ama mass iyi bir yer bir git baksinlar dinlesinler ona gore teshis koyulur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ostim Efem Otomotiv

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla benimde hic bir fikrim yok yani cunku nasil bir ses bakmak lazim ama mass iyi bir yer bir git baksinlar dinlesinler ona gore teshis koyulur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet hocam mass a karar kildim. Gostergenin sokulmesi gerekecektir buyuk ihtimal.
[doublepost=1479672061,1479672031][/doublepost]
Ostim Efem Otomotiv

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim hocam

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt