hocin
Kayıtlı Üye
İki sene önce Fr ı sattıktan sonra aldığım golf 6 tdi blue motion aracımda bir kaç jant denedikten sonra(17,18) bu sefer kışlıkların ardından orjinal ve bire bir olması nedeniyle jantçıma bırakılan (belkide forumdan bir arkadaşındır)16 style leri tercih ettim üzerindeki fabrikasyon lastikleri almayıp, tabi yine 205 55 16 ebatında goodyear efficient Grip Performance yi tercih ettim ,Goodyearın sitesinden bu lastiği inceleyebilirsiniz... aslında aracı tanıtmadım daha önce; kısaca Golf tdi bmt fazladan body kit esp,xds gibi özellikler barındırıyor üzerinde hafif alışım fakat 15 jantlarla geliyor artı normal golften 1.5 cm daha yere yakınlığınıda (sanırım Fr da da kullanılan) amortisör ve yay sistemiyle sağlıyor.15 jantlar la bile nomal golflerin 16 jantından daha iyi bir yol tutuşa sahip. Yani 16 jantın bu açıdan bir mahsuru yok.17 jantların konforsuzluğuna alışamadığımdan ve gürültüyü pek sevmediğimden böyle bir tercih yaptım. Tabiki 17 nin görüntüsü daha güzel ....arabamda yazılım var 145 hp 310 tork civarında bir güce sahip(dyno sapmaları öncesi 155 e 320 gösteriyor)
Tabiki zevk meselesi görünüşü bu sefer ikinci plana attım ama fenada durmadı gibi 😱key: siz ne dersiniz ?

- - - Mesaj Birleştirildi - - -
bu diğer taraftan 🙂

Tabiki zevk meselesi görünüşü bu sefer ikinci plana attım ama fenada durmadı gibi 😱key: siz ne dersiniz ?

- - - Mesaj Birleştirildi - - -
bu diğer taraftan 🙂