Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu golf6 larda orjinal ekipman olarak satılıyo ekstra ekletebiliyodun VW armasının içine gizli geri giderken yarım açılıyodu ama seat ambleminde orjinal varmıdır yada uyarlanabilirmi orasını bilmiyorum....
golf 6 larda orjinal olduğunu bilmiyordum. eğer öyleyse bizim araçlara da uyum sağlar diye tahmin ediyorum yada ufak bir tadilatla olur herhalde o zaman park sensörüne de gerek kalmayacak double DIN'e bağlarım. bu işin üzerinde duracam çok hoşuma gitti. sağol Serhat
zaten servisten normal bir rakam almak imkansız böyle şeyler hep uçuk olur 🙁 o zaman custom bir uygulama yapmak lazım onu da kim anlar kim yapar soru işareti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.