Garanti

Eger aracin bi sikinti yasatirsa garanti ile ilgili sonradan taktigin herseyi sebeb gosterir servis boyle bi durumda yaptigin degisiklikleri orjinaline cevirerek servise basvurmanda yarar var

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Aracım 4 Yıl GARANTİLİ seat ibiza. Bi kaç bölüme dokunmak istiyorum. Arka plaka lambaları egzos ve sis farları bunlar aracı komple garanti dışı mi bırakır yoksa sadece dokunduğumuz bölgeler mi garanti dışı kalır? Yardımlarınız düşünceleriniz için teşekkürler.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Genellikle modifiye yapilan parcalar garanti dışı kalır.Aracın diğer kısımları garantisini korur..

Arkadaşlar merhaba. Aracım 4 Yıl GARANTİLİ seat ibiza. Bi kaç bölüme dokunmak istiyorum. Arka plaka lambaları egzos ve sis farları bunlar aracı komple garanti dışı mi bırakır yoksa sadece dokunduğumuz bölgeler mi garanti dışı kalır? Yardımlarınız düşünceleriniz için teşekkürler.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Bencede yaptırdıgın parçalar garantiden çıkabilir mesela egzoz takıcam diyorsun egzozda oluşan hiçbir arızayı sıkıntıyı acente kabul etmez die düşünüyorum

Veya farklı bir arızayı bahane uydurup egzosa atabilir o tamamen servisle senin arandaki muhabbete bağlı

39,127Konu
763,842Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt