Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

günümüzü mahveden olay

Allah acil şifalar versin, büyük geçmiş olsun hepinize..
 
Ece abla, Murat abi, Emre kardeşim ve diğer yaralı arkadaşlara herkeze çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Kötü olmuş zincirleme kaza o kamyon şöförüde o kadar hızlı gelinirmi o yolda ya..
 
kardeşim tekrar geçmiş olsun herkese.. :( :( :(
ilk anlattığında daha kötü bi görüntü gelmişti gözümün önüne..
 
çok büyük gecmiş olsun allah beterinden korusun..!
 
Eywah Eywah Arkadaşlar gelemediğim için o kadar çok üzülüyordum ki şu kareleri görünce size cok daha üzüldüm,,ALLAH daha buyugunden sakınsız hepımızı,,,Hava yastıgı yuz7une gelen arkadasımada ayrıca gecmıs olsun dılıyorum bır an once saglıgına kavusması dılegı ıle...:(:(:(

muharrem bu bursadakı arkadaslarımızın yaptıgı organızasyon

murat abi hepınıze cok gecmıs olsun da arabalar bı yana umarım yaralanan kardesımız de kalıcı bı sey olmaz allah korumuz kamyon lar daha kotu sonuclu kazalar dogurabılıyor
 
Sağolun arkadaşlar tekrar. Arabalar nasılsa bir şekilde hallolacak. Biz şu an sadece Okan'ın gözünün iyileşmesini düşünüyoruz. Bugün kontrole gidecekmiş, sanıyorum gözünün durumu netleşecek.
 
Çok geçmiş olsun. kazadan çok korkarım Allah yardımcınız olsun.
 
Geri
Üst Alt