Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracınızın modeli nedir acaba? Bir ara bende de olmuştu. Bazen ekstra takılan aksesuarlardan dolayı biryerler patlak verebiliyor diye düşünüyorum. Sizde extra bişey yoksa bilemiyicem tabi🙂
SAğ stopa gelen elektrik tesisatında bir oksitlenme oalbilir.Bu okstlenme elektriğin düşük gelmesine neden olabilir. Gevşek bi baglantı da olabilir.Bunların sonucunda ampülün patlaması hızlanır
serviste baktırmıştım bundan önceki olduğunda hiç bir arıza bulamadılar.Oksitlenmede yok. Kalitesiz ampuller ola bilir belki en son olduğunda ben 1 ytl çarşıdan almışdım ama ondan öncekiler servis değiştirdi.
ampul takılan yerde afif bir boşluk kalıyormuş ark yaparak ampulü patlata bilir dedi duy dediği demiri biraz kaldırdım şimdi tam oturuyor bundan sora bişey olmazz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.