Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üzerinde olanlardan memnun iseniz aynı markayı tavsiye ederim yoksa valeo yada epc bremerhaba brembo da tavsiye ederim ama kendi diski olmayınca çok iyi bir performans vermiyor
Ebc Yellow Stuff tavsiye edicem, daha kullanmadım ama testlerini izledim orjinal balatalara oranla aracın ve disklerin durumuna göre % 15 - 20 daha iyi gibi.
haa unutmadan balata secimi gercekten önemlidir. çatlayan balata gördüm...onun için servisten orjınalını alırsanız en azından 6 ay parça garantisi olur değişim gercekleşebilir.serviste ön takım komple balata seti 160-180 lira arasıdır....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.