Fr benzinli şıkır şıkır ses gelen?

tahmini olarak benzin deposundan da gelebilir yarıya indiğinden depodaki benzin çalkalanması gibi düşün. Aklıma bu geldi.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

seatların hepsinde ses izalasyonundan muzdarip..benzın deposundan gelen şıkırtı sesi maşallah deponda benzin var 🙂 şıkırtının nerden geldiğini tespit edersiniz daha net bişiler söleyebiliriz belki gevseyen bir yer olabilir...alttan bir yer sallanıyor olabilir..peryodik gözden gecırmek lazım

Aynı ses aracımda da mevcut, daha çok plastiğin plastiğe sürtünme sesi gibi bir ses,devir yükseldiğinde ses direkt kayboluyor.Evet belki rahatsız edici değil ama kafayı takınca sinir bozucu oluyor.Siz servisinize sordunuz mu?

Aynı ses aracımda da mevcut, daha çok plastiğin plastiğe sürtünme sesi gibi bir ses,devir yükseldiğinde ses direkt kayboluyor.Evet belki rahatsız edici değil ama kafayı takınca sinir bozucu oluyor.Siz servisinize sordunuz mu?

Servise sormadım ama forumlarda falan araştırdım cevremde ayni araci kullananlarda var ayni ses onlarda da mevcit ayrıca araçta her hangi bir arıza lambasi yanmıyor zannetmiyorum mühim birsey olduğunu

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

• Beğen
Reaksiyonlar: sez
Özellikle yavaşlayınca gelen şıkırtı sanırım şanzımandan normal mi? Dsg olabilir mi? Fren yaptıktan sonra gaza basarken genelde gelen ses. Sizde de varmı? Heyecanlanacak bişey var mı? Arıza vs yanan bişey yok. Gidişinde ve kullanımında da sorun yok. Bilgilendirirseniz sevinirim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aracınızın modeli kaç ?

Kesinlikle benzin deposu ile alakalı kronik sorunlardan birisi

Araç dsg ve gelen sesler sol ön taraftan ise...bu ses dsg nin çalışma prensibi ile alakalı olup kafaya takılacak bir ses değildir ... Ve DGS lerin hepsinde vardır...

Dsg den geliyodur sıkıntı olucak bişey değil . 1. Ve 2. Viteslerde dolaşırken gelir genelde

Evet 2016 model aracım. Arkadaki depo sesini biliyorum. O değil. Önden gelen bir ses. Bende biraz kurcaladım video buldum.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: sez
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt