FR Anahtar Kabı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pisagor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pisagor

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce konuların birinde bir FR anahtar kabı görmüştüm. Aynı zamanda kitapçığın da kabı vardı resimde. Üzerinde FR yazan çok şık bir kap. Buna nasıl ulaşabilirim? Aramalarda bulamadım. Bu kaptan satın almak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce konuların birinde bir FR anahtar kabı görmüştüm. Aynı zamanda kitapçığın da kabı vardı resimde. Üzerinde FR yazan çok şık bir kap. Buna nasıl ulaşabilirim? Aramalarda bulamadım. Bu kaptan satın almak istiyorum.
Servislerde var üyelerden satan birisi vardı ama adını hatırlamadım

Arabanın yanında bir tane hediye ediyorlar ama benim dediğim o değil tam olarak. Bu gördüğüm farklıydı, bulamıyorum, bir bulsam resmini paylaşacağım 🙂
5d4e1dc86c232e0d0fdb3bb942610884.jpg

8d488d151d329f34c138940ba00d6076.jpg

Bir üyemizin alış veriş yaptığı bir kişi var onun numarasını verebilirim
Arayınca detaylı konuşursan iyi olur satan kişiyi tanımam sorumluluk almak istemem

5d4e1dc86c232e0d0fdb3bb942610884.jpg

8d488d151d329f34c138940ba00d6076.jpg

Bir üyemizin alış veriş yaptığı bir kişi var onun numarasını verebilirim
Arayınca detaylı konuşursan iyi olur satan kişiyi tanımam sorumluluk almak istemem

Üstteki resimde sağda FR logolu olan çok güzelmiş. Ben numarayı alayım sizden, bir sorayım. Ayrıca yarın servise de bir sorayım... Belki ellerinde farklı bir kılıf da vardır.

Üstteki resimde sağda FR logolu olan çok güzelmiş. Ben numarayı alayım sizden, bir sorayım. Ayrıca yarın servise de bir sorayım... Belki ellerinde farklı bir kılıf da vardır.

Varmı bi gelişme servisden? Eğer güzel kılıflar var ise bende edinmek isterim

Bu kabların cok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası bende vardı söktüm..

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt