Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Forum Kuralları mı Değişti. ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
forum kurallarında bildiğim kadarıyla küfür, tehdit, saygısız vs. davranışlar yasak ama dün gece "DSG7 (dq250) nin kaldırabileceği maks. tork değeri" konusunda "Ukku"nun mesajı aşağıda..



konu içersinde saygısız tutumuna ve "kendince tehditine" rağmen herhangi bi saygısızlık yapmadım forum kurallarına uyarak..yönetimden hangi arkadaş ya da abim mesajları sildi bilmiyorum ama görülen o ki forum içersinde geçen bu mesajlar bi yaptırım olmaksızın sadece silinmiş..muhtemelen yöneticilerin silinen mesajları görebiliyo olmaları gerekiyo konu mesajlarında log'lardan zaten..bunun dışında 1-2 mesaj daha vardı aynı üyeye ait..onların screenshot'ını almadım forumda o saatlerde yazılanları okuyanlar zaten hatırlar..

bu durumdan anladığım kadarıyla..

SCW yönetimi, ekstradan bu tarz içerikli mesajları sadece silme yoluna gittiğine göre konu içersinde ben dahil bütün SCW üyelerinin benzer mesajları sadece silinerek herkesin istediği gibi konuşmasına klavyeden dünya fethine izin veriyo artık..bu sebepten forumda küfürlü vs. mesaj atmak serbest oluyo yaptırım olmadan sadece silindiğine göre..bu kuralın değiştiğini bilmiyodum öğrenmiş oldum..

teşekkür ederim..
 
İlk seferinde uyarı alınıyo bildiğim kadarıyla.
Daha önce de küfürlü yazanlar olmuştu, ilkinde uyarı cezası almışlardı hatırladığım.
 
mesaj yanlıslıkla tamamen kaldırıldıgı için admin paneli dışında görülemediği için gözden kaçmış..
tabiki utku bu üslubu yüzünden uyarı alacaktır..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt