Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Force India'da Liuzzi'ye Görev Verildi

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
08092009191342-v.liuzzi_1.jpg


Liuzzi Monza'da Sutil ile birlikte yarışacak

Giancarlo Fisichella'nın Ferrari'ye geçmesinden sonra, Force India'da İtalya GP'sinden itibaren sezonun kalan bölümünde beklendiği gibi takımın üçüncü pilotu Vitantonio Liuzzi'nin geçeceği açıklandı.

Eski Red Bull ve Toro Rosso Pilotu Liuzzi son olarak 2007 Brezilya GP'sinde görev yapmıştı. Spora 2005'te Red Bull ile giren 29 yaşındaki İtalyan Liuzzi sadece Formula 1'e geri dönüş yapmakla da kalmıyor, kendi evindeki GP'de ilk kez Force India'nın kokpitine geçiyor. Liuzzi hafta sonu Monza'da Force India Takımında Adrian Sutil ile birlikte piste çıkacak. Açıklamadan sonra konuşan Liuzzi, "Formula 1 otomobiline ve üstelik Monza'da geri dönmekten çok mutluyum, müthiş sabırsızlanıyorum. Bana bu büyük şansı verdiği için Vijay Mallya'ya şükranlarımı iletiyorum. Özellikle takımın otomobili şu an mükemmel durumda. Ben de elimden gelen gücü kullanarak Fisichella'nın başarısını yinelemeyi arzu ediyorum. Tabii tüm bu gelişmeler ve benim Force India ile Monza'da yarışacak olmam Felipe Massa'nın kazasından sonra meydana geldi. Felipe'nin en kısa zamanda geri dönmesini diliyorum" dedi.

Liuzzi bu arada dün Gloucestershire havaalanının pistinde (İngiltere) Force India'nın otomobili ile düzlük testi yaptı.

PadokF1
 
Geri
Üst Alt