Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Force India, Ferrari'nin Aramasını Bekliyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
31082009194647-spa_fisipod.jpg


Vijay Mallya, Ian Phillips'i yalanladı

Force India F1 Takımı Ticari İlişkiler Direktörü Ian Phillips, bu hafta sonundan önce Ferrari'nin İtalya GP'si için Giancarlo Fisichella konusunda kendileriyle temasa geçmesini beklediklerini söyledi. Bazı kaynaklar da Ferrari açıklamasının yarın (Salı) yapılmasının beklendiğini bildiriyor.

Olağanüstü bir performansla Spa-Francorchamps'da Kimi Raikkonen'in sadece 0.9 saniye gerisinde damalı bayrağı gören Fisichella'yı öven ve bu arada Ferrari'nin kendilerini aramalarını beklediklerini kaydeden Ian Phillips, bugün BBC Radio 5'e yaptığı açıklamada, "Sanıyorum önümüzdeki 24 saat içersinde Fisichella'nın Ferrari'ye gitmesi konusunda ciddi bir gelişme olacak. Henüz bu konuda hiç kimse tarafından aranmadık, ancak Fisichella'yı kendilerine vermeleri konusunda Vijay Mallya'yı Ferrari'den birisinin her an araması büyük bir olasılık" dedi.

BBC Radio 5 muhabirinin, Fisichella'nın sezon sonuna kadar Force India ile kontratı olduğunu ve bu nedenle Ferrari'nin Fisichella'yı ödünç vermeleri halinde kendilerine belirli bir ücreti ödeyip ödemeyecekleri sorusu üzerine Phillips, "Açık konuşmak gerekirse Ferrari'nin başka bir seçeneğinin olmadığı ortada. Ayrıca Monza onların kendi evi ve olağanüstü bir atmosfere sahip bir pist. Ferrari'nin orada da son sırada olması halinde olacakları düşünmek bile istemiyorum. Tifosiler koltukları piste atabilir. Yapabilecekleri en basit iş, orada Raikkonen'in yanına, kendisiyle başa baş mücadele edebilecek yeteneğe sahip birisini koymalarıdır" dedi.

Ferrari cephesinde ise bu konuda henüz bir hareket yok. Ancak Scuderia'nın Fisichella'nın Force India'dan alınması yönünde herhangi bir yalanlaması da olmadı.

31082009194647-mallya_phillips.jpg


Mallya: "Phillips'in açıklamalarına ciddiye almayın"

Force India Ticari İlişkiler Direktörü Ian Phillip'sin bu sabah BBC Radio 5'e yaptığı açıklama, daha sonra yayınlanan takımın resmi basın bildirisiyle yalanlandı. Bildiride Phillips'in açıklamalarının yanlış yönlendirici olduğu ve Ferrari'nin 24 saat içersinde Vijay Mallya'yı aramasının beklendiğini kaydettiği bu açıklamanın ciddiye alınmaması gerektiği, takım patronu Mallya'ya atfen yer alıyor. Force India'nın bildirisi şöyle:

"Force India'nın podyum başarısının hemen ardından telefonla yapılan basın toplantısında, Ferrari ile Fisichella ilişkisi konusunda bizzat Fisichella konuştu ve Ferrari'den herhangi bir davet almadığını ve aksine, Monza'da Force India ile yarışmayı beklediğini söylemiştir. Bu konuda şu ana kadar (Pazartesi) hiçbir değişiklik olmamıştır ve Fisichella'nın Monza'da da başarılı bir mücadele ortaya koymasını bekliyoruz. Dolayısıyla, takımın sözcüsü sıfatını taşımayan ve medya ile görüşme yetkisi olmayan Ian Phillips'in bu sabah yaptığı açıklama Force India'yı bağlamamakta olup, belirttiklerinin ciddiye alınmaması gerekir. Phillips'in açıklamalarında söylediklerini tamamen yalanlıyoruz."

PadokF1
 
bu transferlerden ne para alırlar sımdı :)
 
Yani sadece cuma günü F60'ı kullanacak bu durumda Fisi... Badoerden farkı olmayacak ne yazık ki....
 
gönlü olsun diye mi teste çıkarıyolar yine..
önceden de çıkmıştı hatırlıyorum..İtalyan diye..
 
ahahah..
ben bu kadar olmaz diyorum bi de Fisi kadroya dahil olursa bi garip olcak.. :)
 
Geri
Üst Alt