Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiber marbiyel montajı Avr. Yakasında iyi bir usta arıyorum.
Leon aracıma aldığım marbiyellerin montajı için Avrupa Yakasında Mecidiyeköy'e yakın iyi ustasını bilen var mı? Aslında sanırım basit bir işlem ama sitede bir ara bir arkadaşım montajını iyi yapamadıkları için söktürmüştü.Teşekkürler
Ben Adanada bir tuning firmasına montajını yaptırmıştım ama bantları sökünce bazı yerlerinden kendini bıraktı, düzgün yapışmamış. Bende komple geri söktüm gittim silikon diye beyaz çekomastik aldım, arkadaşımla beraber yapıştırdık. Şimdi elinle zorlasan bile yerinden çıkacak gibi değil. Tabi silikonu fazla bulunca biraz fazla sürmüşüz sol tarafın üstünden biraz taşmalar oldu. Hala o silikonları ordan çıkarmadım zamanım olmadı. Eliniz biraz yatkınsa bence hiç bir yere gitmeden kendiniz yapabilirsiniz. Bu arada ben arka tarafı davlumbazın dışında, ön tarafıda davlumbazın içinde bıraktım ve önlere birertane vida attım.
Demem gerek o halde. Adana'dan Burak kardeşim de silikonlar marbiyel bir şekilde çıkması gerekirse boyaya zarar vermesin istersen silikon çekmeden önce oraları kaplat fikrini vermiş, çok hoşuma gitti. Önce denerim olmazsa işi ustalarına bırakırız.
Demem gerek o halde. Adana'dan Burak kardeşim de silikonlar marbiyel bir şekilde çıkması gerekirse boyaya zarar vermesin istersen silikon çekmeden önce oraları kaplat fikrini vermiş, çok hoşuma gitti. Önce denerim olmazsa işi ustalarına bırakırız.
Burak'ın spoiler o şekilde montajlanmıştı. Boyaya zararı olmuyorda sökmek isterseniz sıkıntı oluyor, silikon kalıntıları kalıyor sökmek dert oluyor..
Kendiniz denicekseniz önlerden vida da atın, bantları gerdirerek ama kaydırmadan yapıştırın. Arada boşluk kalmasın 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.