Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fiat Doblo'yu Uçurumdan Atan Adam

kirlisakal

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2014
Mesajlar
6,742
Yaş
49
güzel yurdumun güzel insanına bakarmısınız... :)
adam iyi kızmış belli ki arabasını uçuruma atacak kadar...aslında konu başlıklarında arıyorum ve satıyorum yanına bir de atıyorum kategorisi açsak hiç fena olmayacak :D kandırılmak çok kötü bişi vee doblo direk kendini uçurumdan aşa sallanıyor keyifli seyirler :) @#ismail muğla plakalı tanıyormusun aracı :)

son dakika :) Şimdi haberlerde izledim araçla ilgili bi sıkıntısı olduğundan değil 1.5 trilyon parasını dolandırmışlar, buda bunalıma girip "Kimse beni parayla tecrübe edemez" diye atıyor :D

 
valla siyaset yapmak değil derdim ama bu hırsız zihniyetli siyasetciler başımızda olduğu sürece çek ve senetleri değersizleştirdiği sürece kendini atanda çok olur arabasını yakanda güleriz ağlanacak halimize:mad:
 
Adamda züke sürülecek akıl yok. Tam bi ahmaklık örneği. Arabayı uçurumdan atınca kendini mi ispatlıyor bu herif? Umarım FİAT buna marka değerini düşürmekten güzel bi tazminat falan kitlerde ahmaklığının bedelini bir de öyle öder.
Memlekette çöpten ekmek toplayan, günlerce çoluk çocuğunu aç acına uyutan binlercesi insanı düşününce böyle bir tavırı insan olan yadırgamalı.
Adamın malı değil mi ister uçurumdan atar ister ateş verir yakar diye birşey yoktur. Hukuk da buna müsade etmiyor zaten. Bu sivri akıllıya kamu davası bile açılabilir.
Amaaaaan Türkiye işte abi :D
 
Okadar haciz olan araba anca ucurumdan atilir dogru karar


ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
 
İnsanlar çok garip kazık yediği için yada haciz geldiği için bir insan yaşadığı ülkenin milli servetini bu şekilde çöpe atabilir mi Allah akıl fikir versin büyük bir cezayı hak ediyor.
 
Geri
Üst Alt