Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ferrari'nin Monza Açıklaması Ertelendi

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
26082009225737-ferrari_logo.jpg


Alonso ve Santander açıklaması için Massa'nın son durumu bekleniyor

Uzun süredir Formula 1'in gündeminden düşmeyen ve hızı giderek artan, Fernando Alonso'nun 2010'da Ferrari'ye transferinde yeni bir noktaya gelindi. Formula 1'in "Aptal Sezon"unun odak noktası olan bu transferle ilgili olarak Ferrari'ye yakın bir kaynak, İtalyan takımının Monza'da yapmayı planladığı Alonso ve Santander açıklamasının ertelendiğini bildiriyor.

İnternette yayın yapan GPWeek'e yapılan açıklamada Ferrari'nin bu kararı iyileşme sürecinde olan Felipe Massa'nın durumu nedeniyle aldığı belirtiliyor. GPWeek'in haberinde Alonso'nun önümüzdeki yıl Massa ile birlikte Ferrari'de yarışmasına artık kesin gözüyle bakıldığı, ancak herhangi bir resmi açıklama için de Massa'nın kesin durumunun tam olarak belirlenmesinin beklendiği kaydediliyor.

Daha önce medyada yer alan haberlerde, Santander'in ana sponsor olarak Alonso ile birlikte 2010'da Ferrari'ye geleceğine ilişkin resmi açıklamanın, İtalyan takımının açıklamalarının geleneksel mekanı olan Monza'da yapılacağı bildirilmişti. GPWeek adını vermediği Ferrari'ye yakın kaynağa dayanarak yayınladığı haberinde bu kararın, Massa'nın geri dönüşünün tam olarak netlik kazanmasına kadar askıya alındığını bildiriyor. Haberde, "Alonso 2010'da Ferrari'de yarışacak. Bu konudaki anlaşma uzun sürfe önce imzalandı. Şimdi ise Ferrari'nin Massa'ya olan saygısı nedeniyle, Brezilyalının 2010'da kesin olarak dönmesinin belirlenmesine kadar resmi bir açıklama yapılmayacak" deniyor.

26082009225737-alonso_massa.jpg


Renault'nun 2010 pilotlarını açıklaması bekleniyor

Renault F1 Takımının 2010 pilotlarını yakında açıklaması bekleniyor. Takım Patronu Flavio Briatore, Alonso'nun Ferrari'ye gitmesi konusunda sorulan sorulara belirsiz ancak tedbirli yanıtlar veriyor. Dün Alman DPA Ajansına açıklama yapan Briatore, "İki yıldan beri insanlar bana yarın ne olacağını sorup duruyor. Kesin bir kararımız olduğu zaman, ki bu çok yakında olacak, resmi olarak açıklama yapacağız. Ferrari ile yıllardır çok iyi bir ilişkimiz ve işbirliğimiz bulunuyor ve bunun aynen devam etmesini istiyoruz. Ayrıca Ferrari, saygı duyulması gereken çok önemli bir takım ve Formula 1'e çok büyük katkıları olmuştur. Ama pistlerde ve Padoklarda her zaman onları yenmeye çalışırım, o da başka" dedi.

Öte yandan yarış kariyerinin yanısıra, ilginç bir şekilde Cenevre'deki bir bankadaki profesyonel işine de devam eden Romain Grosjean'ın önümüzdeki sezon Renault'da kesin olarak yarışacağı belirtiliyor.

PadokF1
 
bende tam bunu düşünüyordum, iyi olur yiğite mekan yapalım :)
 
Geri
Üst Alt