Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ferrari yeni aracını tanıttı.( Ferrari F150)

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
40
http://www.cnnturk.com/2011/spor/fo...yeni.araci.f150yi.tanitti/604940.1/index.html


Yeni araçta bariz değişikler çok çarpıcı şekilde göze çarpıyor.
Ön ve arka kanatlar çok büyük ve aracın önü alışılmışın dışında çok daha yüksek özellikle burun kısmı Ferrari araçlarında rastlanmayacak cinsten durmuş.Tabi değişen kurallar araçların boyutlarında çok değişiklik yapılmasına sebep oluyor.Daha çok 95 li yıllarda kullanılan araçlar gibi.
Yeni sezondan itibaren pirelli lastiklerini tüm takımlar kullanacak.Lastiklerdede olukların kaldırılmasından sonra birde ebatlarda değişiklikler virajlarda üst seviye manevra kabiliyetini yükseltiyor ama düzlüklerde motorlar eskisi kadar bizi memnun etmeyecek arı vızıltısı artık!

xx
 
çok çirkin olmuş ya o burun nedir öyle insan öldürür:D
 
harbi korkunc olmus ya :) sesleri zaten arı vızıltısı gibiydi simdi daha inceldiyse 5 dkdan sonra hayatta çekilmez valla :)
 
f1 gittikçe saçma bi olay olmaya başladı böyle giderse görüntüde ortadan kalkıcak..
 
2004-Ferrari-F2004-Araba-resimleri-otomobilTest-Barcelona-Schumacher-1024x768-model-araba-resimleri-duvar-kagidi-kagitlari.jpg


F2004...

Benim formula 1 e saygım burda kaldı 3.0 V 10
 
Benim Formula 1 e saygım 1994 San Marino Grand Prix'inde kaldı..

Rahmetliyi canlı izleme fırsatım olmadı keşke olsaydı da görseydik yeteneklerini formula 1 in gelmiş geçmiş en büyük kayıbı...

Edit: Birde Gilles Villeneuve
 
Geri
Üst Alt