Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ferrari-Santander anlaşması resmen açıklanıyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
santander_logo.jpg


Ferrari'nin, İspanyol bankacılık devi Santander ile sponsorluk anlaşmasını, İtalya Grand Prix öncesinde, yarın Monza'da açıklayacağı öğrenildi. Ferrari ile Santander arasındaki anlaşma geçtiğimiz Temmuz ayında basında yer almıştı.

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo ile Bank of Santander Başkanı Emilio Botin'in Monza'da düzenleyecekleri ortak basın toplantısıyla anlaşmayı duyurmsaı bekleniyor.

Fernando Alonso'nun Ferrari'ye transferine zemin hazırlamak maksadıyla Santander'in Ferrari ile anlaşacağı yönündeki haberler aylardır medyanın gündeminde yer alıyordu. Buna karşın, Santander anlaşmasının, İtalyan ekibin 2010 sürücü planlarını etkileyip etkilemeyeceği bilinmiyor.

Ferrari'den gelen açıklamalarda, takımın gelecek sezon için Felipe Massa'nın iyileşmesini bekleyeceği net bir şekilde ifade edilmişti. Takımın, 2010 için Kimi Raikkonen'le de sözleşmesi bulunuyor.

Santander, Formula 1'e 2007'de, Alonso'nun McLaren'la imza atmasının ardından İngiliz ekibinin sponsoru olarak girmişti. İspanyol bankancılık devinin sözleşmesi bu yıl sonunda sona eriyor.

TurkiyeF1.com
 
Alonso Ferrai de olmayacak 2010da..inanın buna..
 
bu anlaşmadan bizim bi kazancımız varmı ? yoksa banane :D
 
McLaren çok zor..Bir sene daha Renault belki..RedBull da olabilir..Belki Brawn..

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

Massayı belki biraz dinlendirme kararı alırlarsa Alonso belki ama belki gelebilir..
Çünkü F2010 Raikkonen'in elinde şekillenecek..Massa test yapamayacağı için aracı Raikkonen geliştiricek..Yeni aracın testlerini Alonsoya bırakacaklarını sanmıyorum..
 
bence Alonso 3 büyüklerden birine gidicek..
hala ihtimal dahilinde mi bilmiyorum ama bu sene yine 3 büyüklerden biri şamp. olacak..
 
Geri
Üst Alt