Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ferrari: 'Massa sezonu kapattı'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
felipe-massa-face-4.jpg


Ferrari, Felipe Massa'nın dün Miami'de yapılan test sonuçlarının açıklanmasının ardından, Brezilyalı pilotun 2010 sezonu başına kadar F1 kokpitine dönmesini beklemediklerini duyurdu

Massa dün, dünyaca ünlü doktor Steve Olvey gözetminde, Miami'deki Jackson Memorial Hastanesi, Nörobilim Yoğun Bakım Ünitesi'nde testlere girmişti.

Test sonuçlarına göre, Massa'nın kafatasına önümüzdeki birkaç gün içinde cerrahi bir müdahalede bulunulacak.

Ferrari'den yapılan açıklamada, test sonuçlarının iyi olduğu ancak takımın Massa için, 2010 sezonu başına kadar araca geçme beklentisi içinde olmadığı belirtildi.

Massa'nın, Macaristan GP sıralama turlarında vizörünü parçaladığı bölgedeki kafatasına küçük bir metal levha eklenmesi bekleniyor.

Brezilyalı pilot test sonuçlarının belli olmasından sonra yaptığı açıklamada, "Test sonuçlarından çok mutluyum. Küçük bir operasyonun ardından birkaç gün içinde ameliyata gireceğim. Sonunda gym egzersizlerine başlama imkanım da olacak. Ondan sonra da kartla bazı testlere başlayabileceğim" dedi.

Massa, "F1 aracıyla piste dönüşü beklemek lazım. Şimdilik sadece fiziksel faaliyetlere başlamaya odaklanıyorum. Öncelikle bu adımı atmamız lazım" diye konuştu.

Bu arada Ferrari'nin önümüzdeki 48 saat içinde Massa yerine, şu ana kadar sönük bir performans sergileyen Luca Badoer'le devam edip etmeyeceğine karar vermesi bekleniyor.

TurkiyeF1.com
 
massa kadar iyi birinin gelecegine pek ihtimal vermiyorum
 
Geri
Üst Alt