Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ferrari İle Santander 5 Yıllık Anlaşma Yaptı

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
10092009221118-ferrari_santander_1.jpg


Anlaşma bugün Monza'da medya önünde açıklandı

Ferrari ile İspanyol Santander Bankası arasında 5 yıl süreli işbirliği anlaşması imzalandı. Konuya ilişkin açıklama bugün Monza'da yapılan basın toplantısında yapıldı.

İspanya'nın en büyük bankası olan Santander, bu sezon sonunda McLaren ile kontratını yenilemeyecek ve 2010'dan itibaren beş yıl süreyle Ferrari'yle ortaklık yapacak. Bugünkü basın toplantısında en fazla merak edilen, Fernando Alonso'nun da Santander ile birlikte Ferrari tarafından açıklanması ise gerçekleşmedi. Ferrari ile Santander arasındaki işbirliği görüşmeleri ilk kez geçen yıl başladı ve şartlarda anlaşan taraflar bugün açıklamayı yaptı. Bu durumda 2010 ve 2014 sezonlarında Santander logosu Ferrari otomobillerinde ve pilotlarının tulumlarında yer alacak.

10092009220815-l_montezemolo.jpg


2004 yılından beri İngiliz Abbey Bank'ın da sahibi bulunan Santander Bankasının Başkanı Emilio Botin, bugün Monza Padok'undaki Ferrari motorhome'unda medyanın karşısına Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo ile birlikte çıktı. Tören sırasında kurumsal rengi kırmızı olan Santander'in Başkanı Botin, kendisinin de üzerinde olan aynı renkteki bir ceketi Montezemolo'ya da takdim etti. Toplantıda yaptığı konuşmada Montezemolo, "Santander gibi güçlü bir yeni ortağımız olmasından çok memnunuz. Kendileriyle çok önemli ve uzun süreli bir işbirliğine başlıyoruz. Santander ile mükemmele ulaşmak, rekabet ruhu, uluslararası düzeyde yaklaşım ve her şeyden önemlisi, aynı renk olan kırmızı gibi ortak değerlerimiz bulunuyor. Bu önemli değerler işbirliğimizin küresel düzeyde meyvelerini almamızda etken olacaktır. Bu arada olası sorulara yanıt olarak önceden belirtmemde yarar var: Ferrari'nin pilotlarını hiç bir zaman sponsorları veya ortakları seçmez" dedi.

Santander Başkanı Başkanı Emilio Botin de konuşmasında, "Bugün Santander olarak, Formula 1'de Ferrari'nin ne denli önemli bir güç olduğu gerçeğine katılıyoruz. Ferrari köklü bir geleneğin, başarılarla dolu bir tarihin ve gücün simgesidir. Bugünden itibaren Formula 1 ateşli bir kırmızıya bürünmektedir" dedi. Santander Bankası'nın McLaren ile olan ortaklığı, 2007 yılında Fernando Alonso ile birlikte başlamıştı. Bankanın 2010'dan itibaren Ferrari ile beş yıllık ortaklığa başlaması ise, her ne kadar halen bir resmi açıklama yapılmamış olasa da, Alonso'nun İtalyan takımına kısa sürede geçeceği spekülasyonlarını güçlendiriyor.

PadokF1
 
Bu Alonso gelecek demek değil..
 
Geri
Üst Alt