Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçe-beşiktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan' ın sakatlanmasına üzüldüm ama Allah'tan sakatlanıp çıktı. yoksa ikiyi de yerdik üçü de. Hakan Beşiktaş' ın kalecisi olamaz kesinlikle, böyle bir golü beni koy kaleye ben yemem.
Şu an hala teknik direktörümüz Şuster hakkında nötrüm, henüz bir yargıya varmak istemiyorum. ama madem çift forvet görünümünde oynatacsaksın takımı, hiçbir işe yaramayan Nihat' ın yerine neden Bobo ile başlamıyorsun, hadi başladın 90 dakika nasıl dayanıyorsun, hadi dayanıyorsun neden sağ açık oynatıyorsun? sağ kanatta bulunan Fenerli taraftarları bile çıldırttı orda böyle topçumu olur diye kahrolmuşlardır.

Fenerbahçe' yi temiz oyunundan dolayı tebrik ediyorum. ama hak eden tarafın biz olduğuna inanıyorum.
Maçın en iyi özeti de Rıdvan' dan gelmiş sanırım:
** dia,santos,cristian,bilicamı? guti,quaresma,ernst,bobomu? kıyaslamam bile
** iki büyük takım arasında %30 %70 gibi bir topla oynama farkı olamaz
** Avrupa maçları dahil feneri kadıköyde 45 dk ezen bir takım görmedim
 
Maçın analizini Kadıköy'e gidip canlı izlerek yorum yapmak isterim;

- BJK, FB karşısında kesinlikle iyi oynayamadı FB daha ağırlıklıydı ilk 20 dk BJK üstünlüğünü korudu açıkcası öyle devam etseydi en az 3-4 tane gol atarlardı neyseki sonradan FB toparladı ve maç bitimine kadar üstünlüğünü korudu yalnız 2.devre 10 dk kadar quaresma olduğu yerden peş peşe ataklar yapıldı zaman zaman karşı köşeyede pasladı topları atakların ordan gelişmesi için ama son vuruşları yaptırmadı FB. Onun dışunda FB daha üstün oynadı.

- Hakemlere gelince kesinlikle BJK daha avantajlıydı bizim her topumuza foul verdi çıldırttı bizi! hem yan hakemde sürekli BJK lehine kararlar verdi sinirden öldük. Penaltıya gelince alelen penaltıydı doğru karardı Volkan bunu hakletmişti.

- Aykut KOCAMAN tam bir gerizalı oyun kurdu, stoch sahaya sürmedi neden derseniz izleyenler bilir çok net pozisyonlara girdik forvette sıkıntı yaşadık gol atamıyoruz halen adam almadı ve dia ve niang pozisyonlar kaçırdı oysaki takviye yapılmalıydı! Ben Aykut hocadanda ümidimi kestim...

- Maçta en çok dikkatimi çeken şey ise; bırakın skoru, bırakın maçın en'lerini ve kötü'lerini maç başladığında anans edildi eski futbol federasyonunun vefatına karşılık saygı duruşu yapıldı İstiklal Marşı'ndan sonra 40.000 FB taraftarları saygı duruşunda bulundu ama şerefsiz, aşağılık BJK taraflarları saygı duruşunda durmadı ve salakça bağırışlar yaptı. Bu TÜRK FUTBOLUNA YAKIŞMAYACAK HAREKET İDİ. Tam bir ahlaksızlıktı bu... Harbi utandım şahsen ben...
 
fenerin golünde luganonun yaptığı net faulü vermeyen de aynı hakem ama..
 
yanlışın var sanırım foul yoktuki? hemde o sırada tam kalenin arkasındaydım 5 m vardı aramızda pozisyonla
 
serbay' cım faul pozisyonlarına yada hakemin verdiği kararlar hakkında belki haklı olabilirsin ama oyun üstünlüğü bakımından bence yanılıyorsun.
3 samimi hasta Fenerli arkadaşımla beraber izledim maçı hepsinin ortak kararı, elinizden kurtulduk oldu bana. izlediğim tüm yorumcular da bu yönde yorum yapıyorlar
Aykut hoca konusunda da söylediklerinin tamemen arkasındayım, son derece haklısın...
 
yanlışın var sanırım foul yoktuki? hemde o sırada tam kalenin arkasındaydım 5 m vardı aramızda pozisyonla

luganonun,topa müdahale etmek isteyen ismail i arkadan sarılarak durdurmasını kaçırdın sanırım..ligtv.com.tr den golü izle bak,göreceksin..
 
fenerin golünde luganonun yaptığı net faulü vermeyen de aynı hakem ama..

aynen lugano ismail köybaşıyı indiriyo yere adam topa ayak sallıyo o kadar çekiyoki ayak asılı kalıyor,geri geliyor ordan ismail müdahale edemiyor aynı zamanda 2 tane de el vardı biri niang tı digerini unuttum :eek:key:
 
Ozan valla kendi görüşümdü, yinede beraberimde izlediğim arkadaşlarada sorarım fikirlerini alırım %100 emin konuşamıyorum ama bence fb üstün oynadı gibi geldi. Yinede soracağım. Luganonun pozisyonuna gelince hem canlı gözle gördüm hemde önizlemesine baktım internetten bence faul ile alakası yok, elini koyup çekmiş müdahale etmemiş öyle gördüm ben.
 
Serbay; FB üstün oynadı diye bişey yazmışın...Alttaki istatistiksel tablo herşeyi anlatıyor sanırım..:)Üstün oynıyan takımın maç sonu değerleri böyle mi olur..?

61038148473525188180143.jpg
 
peki Sezgin dediğin gibi olsun ama en net pozisyona giripde gol atamayan takım olduğumuz için ben üstün oynadık dedim. İstatistliklerde doğrudur üstünsünüzdür ama en net pozisyona giripde atamayan bizdik. Aslında buna istinaden üstün oynadık dedim. Ama diğer konularıma gelince sonuna kadar savunurum... :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt