Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçe-beşiktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

digiersoy

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
2,668
Yaş
47
fenerbahçe- beşiktaş maçı skor tahminleri:)

fenerbahçe 2-1 Beşiktaş:D
 
2-2 ya da Beşiktaş alır..
 
bir Galatasaraylı olarak..karışık maç beşiktaş'ın takımı iyi havası iyi..ama fenerbahçe aynı durumda değil..ve bu da fenerbahçe'nin bu maça daha farklı önem vermesini sağlayacak..
fenerbahçe kontrolü kaybetmezse berabere yada maçı alır..amma ..beşiktaj girdiği hava ile ilk 20 de golü bulursa ve ondan sonra hata yapmazsa maçı 2 farkla alabilir..
gelelim benim tahminime.
FB 1-BJK-2
 
skorlar ortada kadıköyden kaç kere çıktıki bjk??? :D yarın maçta olacağım maça gelenler varmı migros tarafındayım da :)
 
Serbay abi en son maça gittiğimde Ertuğrul'un golleri meşhurdu Beşiktaş'ta kaç sene olmuş.. :D :D :D
 
fener kesin kazanmak zorunda,kazanamazsa kıyamet kopar,aykut gider falan laflarını paok maçında da çok duymuştum..gelen giden olmadı..şimdi yine bunların çok söylendiği ve düşünüldüğü bir maç..bu yüzden fener ilk golü atarsa ve skoru korumak gibi bir yanlışa düşerse o muhteşem(!) takım savunmasıyla kolay gol yer diye düşünüyorum..biz zaten her maç aynı oynuyoruz..fenerin kontradan ilk golü atması da çok olası bana göre..tahminim; fener:1(2)-beşiktaş:3
 
skorlar ortada kadıköyden kaç kere çıktıki bjk??? :D yarın maçta olacağım maça gelenler varmı migros tarafındayım da :)

9 kişiyle kalecisiz çıkış,bence çok fenaydı..içmeden sarhoş olmuştuk statta:)..(aynı zamanda üst üste kendi sahasında maç kazanma rekorunun kırılamadığı maç) genelde kadıköyle hep denk maçlar oluyor ve kazananı biraz da şans belirliyor..umarım şans bu sefer bizim yanımızda olur..
 
fenerbahçe tam gaz hazırlıklara başladı bile her önlemi şimdeden alıyorlar
57970433006698491110909.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt