Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fauzy'nin adı Lotus ile geçiyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
1994 yılından bu yana ilk kez gelecek yıl Formula 1'e dönecek olan efsanevi isim Lotus'un pilot adayları arasında Malezyalı Fairuz Fauzy'nin adı anılmaya başlandı. 26 yaşındaki pilot şu anda World Series by Renault'da mücadele ediyor.

AirAsia havayollarının arkasındaki isim olan Tony Fernandes'in Tune Group'u tarafından desteklenen Lotus gelecek yıl F1'e dönmesiyle daha tecrübeli bir pilotun yanında eski GP2 pilotu Fauzy'nin pilot adaylarından birisi olduğunu ima etti.

Reuters'e konuşan Fernandes takımın pilot dizilimi konusunda tercihinin tecrübeli bir pilottan yana olacağını ve kariyerinin sonuna gelmiş bile olsa sahip olduğu tecrübenin takımın gelişimi için yardımcı olacağını düşündüğünü söylüyor.

"Kişisel tercihim oldukça fazla deneyime sahip birisini getirmekten yana olacak, bu kişi kariyerinin sonuna gelmiş de olabilir, fakat çok fazla deneyim katıp aracın gelişimine de yardımcı olabilir."

"Doğru kişiliğe sahip olmak, bilgi aktarımı ve insanlar çalışırken keyif alması, kritik konular olduğunu düşünüyorum. Hazır olmasa bile birilerini tehlikeye atmak gibi bir düşünce yok."

TurkiyeF1.Com
Sertuğ Ünal
 
Geri
Üst Alt